Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Casa Verde 2023: Pot schimba instalatorul ales inițial?

Intrebari-frecvente

Răspunsul este da, dar poți face acest lucru doar o singură dată. Conform Ghidului de finanțare, un beneficiar se poate transfera la un alt instalator, ulterior validării și aprobării finanțării.

Ghidul precizează la articolul 30, intitulat „Transferul beneficiarului către un alt instalator”:

(1) Beneficiarul se poate transfera o singură dată la un alt instalator, ulterior aprobării, în vederea implementării proiectului.

(2) În vederea transferului prevăzut la alin. (1), beneficiarul solicită, prin intermediul aplicației, acordul instalatorului la care dorește transferul.

(3) În vederea aprobării transferului, instalatorul cu care s-a optat continuarea implementării proiectului va primi accesul la datele/finanțarea de care beneficiază beneficiarul transferat și va realiza analiza documentelor încărcate în aplicație de către acesta.

De asemenea, același articol menționează că „În situația în care instalatorul validat se află în imposibilitate de a-și îndeplini obligația de instalare a panourilor fotovoltaice față de solicitanții înscriși în evidențele sale, acesta notifică AFM transferul colectiv.”

Citește și:

Ai o problemă sau o nelămurire? Întreabă-ne, iar experții noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.

Ți-a plăcut? Împărtășește cu prietenii