Termeni și condiții

DELGAZ-GRID SA vă recomandă citirea cu atenție a termenilor şi condiţiilor pentru folosirea în condiţii adecvate a site-ului. Vizitarea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Site-ul despre-energie.ro este proprietatea companiei DELGAZ-GRID SA cu sediul în Bd. Pandurilor nr. 42, et. 4, CP 540554, Târgu Mureș, România, adresa de e-mail: office@delgaz-grid.ro. și se supune legilor din Romania.

Prin utilizarea site-ului www.despre-energie.ro se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

1. Descrierea serviciului

Site-ul www.despre-energie.ro cuprinde reportaje, știri de actualitate din și despre industria energiei, comunicate de presă, legislația și reglementările în domeniu, opinii ale colaboratorilor.

DELGAZ-GRID SA a realizat și asigură servicii și informații în mod gratuit tuturor celor care doresc să se înregistreze sau doar să acceseze portalul despre-energie.ro. Alte servicii care vor fi implementate, în timp, în cadrul siteului sunt supuse acelorași condiții, în afara de cazul în care acestea nu au condiții de folosire distinct formulate.

2. Copyright

2.1 Navigarea dumneavoastră pe website-ul www.despre-energie.ro este supusă unor reguli ce privesc protejarea proprietăţii intelectuale. Astfel, toate prevederile legale cu privire la drepturile de autor sunt aplicabile website-ul www.despre-energie.ro, aflat în proprietatea DELGAZ-GRID SA.

2.2 Conţinutul acestui site însemnând toate documentele, textele, imaginile, graficele, logo-urile, imaginile webcam, fişierele audio-video şi animate, precum și aranjarea acestora sunt supuse dreptului de autor şi altor legi de protejare a proprietăţii intelectuale.

2.3 DELGAZ-GRID SA dă dreptul utilizatorilor de a se folosi complet sau în extras de documentele, textele, logo-urile de pe site atâta timp cât site-ul www.despre-energie.ro este menţionat ca sursă.

2.4 Utilizarea, arhivarea şi multiplicarea documentelor, textelor, imaginilor, graficelor, logo-urilor, imaginilor webcam, a fişierelor audio-video şi animate și modalitatea de aranjare a acestora, în alte scopuri decât cele menţionate pe site, necesită aprobarea prealabilă a DELGAZ-GRID SA.

3. Condiţii generale de utilizare. Legături cu alte site-uri

3.1 Echipa din spatele site-ul www.despre-energie.ro depune toate eforturile pentru ca informaţiile de pe website să fie corecte, clare, actuale şi complete, însă nu garantează că paginile site-ului nu conţin erori. DELGAZ-GRID SA.nu este și nu va fi legal responsabilă sub nicio formă pentru nicio inadvertenţă ori descriere eronată a informaţiilor prezentate pe site.

3.2 DELGAZ-GRID SA poate să opereze fără preaviz modificări sau adăugiri la informaţiile și datele cuprinse pe site.

3.3 DELGAZ-GRID SA nu oferă nicio garanţie şi nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru acurateţea sau caracterul integral al oricăreia dintre paginile către care există link-uri. DELGAZ-GRID SA nu răspunde de conţinutul acestor site-uri care pot fi accesate prin link.

3.4 DELGAZ-GRID SA nu garantează securitatea traficului pe internet şi, în acest context, nici confidenţialitatea documentelor și materialelor transmise către DELGAZ-GRID SA, utilizând internetul.

3.5 DELGAZ-GRID SA nu este responsabilă pentru nicio acțiune pe care utilizatorul site-ului o întreprinde şi care are un rezultat negativ sau îi produce vreo pierdere de orice fel sau care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului prin erori, viruşi și/sau pericole.

3.6 DELGAZ-GRID SA își rezervă dreptul de a modifica aceste termene și condiții în orice moment, din orice motiv, fără o notificare prealabilă. Utilizatorul este responsabil sa se mențină informat cu privire la orice astfel de modificări care ar putea să îl afecteze. Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces la site și utilizare a serviciilor, utilizatorul poate/trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a www.despre-energie.ro termenii și condițiile de utilizare a site-ului. Dacă nu sunteți de acord cu acest set de reguli termeni și condiții nu puteți utiliza www.despre-energie.ro.

4. Legislaţia aplicabilă și instanţele competente

4.1 Orice încercare, de orice natură, de modificare a informaţiilor, documentelor, imaginilor afişate pe site-ul www.despre-energie.ro, cu excepţia celor făcute de DELGAZ-GRID SA, realizarea de link-uri către site-ul www.despre-energie.ro fără acordul în prealabil din partea noastră, sau prejudicierea în orice mod a DELGAZ-GRID SA prin utilizarea cu rea-credinţă a site-ului www.despre-energie.ro ne dă dreptul să ne adresăm instanţelor de judecată competente de la sediul DELGAZ-GRID SA, legislaţia din România fiind aplicabilă.

Pentru a afla despre Politica DELGAZ-GRID SA privind prelucrarea datelor în acord cu Regulamentul european privind protecţia datelor cu caracter personal, vă rugăm să accesaţi secţiunea Protecţia datelor de pe site-ul nostru.

Pentru a afla despre Politica de cookies a DELGAZ-GRID SA, vă rugăm să accesaţi secţiunea dedicată cookies de pe site-ul nostru.