Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Cine Suntem

Platforma www.despre-energie.ro își propune să aducă claritate și să contribuie la formarea unei imagini corecte și cât mai complete a sectorului energetic din România.

Energia reprezintă un domeniu complex, un domeniu aflat într-o evoluție continuă. Tot ce se întâmplă pe traseul acestor transformări are o legătură directă cu tine, în calitate de consumator.

Înțelegerea nevoilor și așteptărilor tale legate de furnizorii și distribuitorii de energie electrică și gaze reprezintă, fără îndoială, provocarea momentului. Mai ales având în vedere faptul că nivelul de informare cu privire la piața de energie și la mecanismele care o guvernează este destul de precar.

Platforma www.despre-energie.ro este locul în care experți din domeniu se întâlnesc pentru a răspunde întrebărilor și nelămuririlor tale, într-o manieră obiectivă și concisă. Scopul nostru este să explicăm, să te ajutăm să înțelegi mai bine acest sector complex și dinamic astfel încât tu să poți să iei deciziile corecte pentru tine și pentru cei dragi.

Tot aici vei putea citi cele mai importante subiecte din domeniu, prin intermediul unei secțiuni de știri zilnice. Vei găsi o selecție de legi și reglementări importante ce vor fi actualizate permanent.

Ne dorim să prezentăm într-o manieră interactivă și ușor de înțeles informații de mare interes pentru tine. Pentru că vrem să ai o viziune de ansamblu asupra acestui domeniu vom publica sfaturi practice, ghiduri și studii.

Considerăm această platformă un pas înainte către o mai bună comunicare cu tine, în calitate de consumator.