Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
ghidul tau1

Ghidul tău

Ai avut vreodată întrebări, iar informațiile pe care le găseai erau greu de interpretat?
Acum e mai simplu! Am pregătit pentru tine studii și statistici din domeniu.

cum sa alegi bicicleta electrica potrivita

Cum alegi bicicleta electrică potrivită

Îți prezentăm un ghid despre cum alegi bicicleta electrică potrivită pentru tine, punctăm principalele beneficii pe care aceasta le oferă, criteriile cele mai importante pentru achiziționare, precum și informații despre componentele unui e-bike.

Reguli noi pentru comercializarea energiei electrice produse de prosumatori

Energia electrică produsă de prosumatori și livrată în rețelele electrice va putea fi valorificată prin mecanisme de compensare/regularizare, conform unui proiect de ordin publicat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Prosumatorii care dețin centrale de

Ce trebuie să știi legat de plafonarea și compensarea facturilor de electricitate și gaze

Dacă ești client casnic și nu știi dacă vei beneficia sau nu de plafonarea prețului și compensarea facturilor tale de energie electrică și/sau gaze naturale poți regăsi în acest articol o serie de precizări care sperăm să te ajute să evaluezi dacă te califici pentru această schemă de sprijin valabilă pentru perioada noiembrie 2021-martie 2022.

contor

Totul despre indexul contorului tău de energie

Transmiterea indexului autocitit este cea mai bună soluție pentru a monitoriza cu ușurință costurile aferente consumului de gaze naturale și energie electrică. În acest fel, plătești efectiv atât cât ai consumat într-o anumită perioadă și eviți estimările care pot fi mai mari sau mai mici decât consumul real înregistrat.

Prelungitor electric

Ce este un prelungitor cu protecție la supratensiune și cum să alegi unul

De prea multe ori ignorat deși nu are un preț prea ridicat, un prelungitor electric cu protecție poate salva “viața” unui televizor de 10.000 de lei sau a unui amplificator audio de 5.000 de lei. Află cum funcționează un astfel de prelungitor și care sunt criteriile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un astfel de produs.