Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Despre-energie.ro, platforma online care vorbește pe înțelesul consumatorilor

Comunicat de presă

Platforma Despre-energie.ro, un proiect susținut de companiile E.ON și Delgaz Grid, a fost lansată luni, 29 iunie, cu obiectivul de a deveni una dintre principalele surse de informare a consumatorilor de electricitate și gaze în ceea ce privește piața de energie și de explicare a celor mai importante repere de pe traseul interacțiunilor lor cu companiile din sector.

Energia reprezintă un domeniu complex, într-o evoluție continuă și tot ce se întâmplă în cadrul acestor transformări are o legătură directă cu consumatorii. Înțelegerea nevoilor și așteptărilor lor legate, printre altele, de furnizorii și distribuitorii de energie electrică și gaze reprezintă, fără îndoială, una dintre provocările majore ale momentului, dat fiind și nivelul destul de precar de informare cu privire la piața de energie și la mecanismele care o guvernează. Consumatorii au nevoie să înțeleagă, de exemplu, ce înseamnă pentru ei liberalizarea pieței, cum pot evolua prețurile și de ce, cum pot să își schimbe furnizorul și ce trebuie să facă pentru asta, cum pot să își producă singuri energia și multe altele. De aceea, pe lângă materialele explicative pe aceste teme, într-o secțiune specială experții noștri vor răspunde întrebărilor adresate direct de către vizitatorii site-ului cărora le vor explica fenomenele pieței, pe înțelesul tuturor. 

Despre-energie.ro va aborda și subiecte de strictă actualitate, prin intermediul unei secțiuni de știri zilnice. Reputați specialiști ai pieței de energie din România vor contribui la acest demers de explicare a fenomenelor și tendințelor din acest sector dinamic, într-o secțiune dedicată opiniilor și comentariilor.

De asemenea, cei interesați vor găsi aici o selecție a legilor și reglementărilor importante, care va fi actualizată permanent, așa încât să fie la curent cu toate deciziile care îi vizează, dar mai ales să știe care le sunt drepturile de consumator, dar și obligațiile. 

Noua platformă își propune, așadar, să contribuie la formarea unei imagini cât mai clare și complete a sectorului energetic din România, fiind vizată o dezvoltare graduală care va ține cont de feedback-ul primit de la cititori, astfel încât utilitatea și relevanța sa să fie cât mai ridicate.

office@despre-energie.ro
https://despre-energie.ro

Ai o problemă sau o nelămurire? Întreabă-ne, iar experții noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.

Ți-a plăcut? Împărtășește cu prietenii

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *