Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ZF Energie 2022

Evenimente-din-domeniul-energiei-electrice-si-gazelor-naturale

Dezbaterea ZF Energie 2022 va avea loc în format fizic, în data 12 decembrie de a.c., între orele 09.30-14.30.

Temele de dezbatere includ:

  • Suntem pregătiţi de iarnă sau stingem becul? Care sunt soluţiile rapide pentru scăderea facturilor? Piaţa liberă este o utopie? Regiunea contează mai mult decât Uniunea? Cât puteam să atragem din fondurile europene destinate tranziţiei energetice şi cât au intrat efectiv în economie? Câţi MW noi punem anul acesta în funcţiune, dar în trei ani? Ce rol are Marea Neagră în Iniţativa Celor Trei Mări? Cine vine în locul americanilor în Marea Neagră? Ce gaz nou vine în ţară şi prin ce conducte? Începe boom-ul verde sau entuziasmul se pune on hold? Fiecare consumator trebuie să devină producător? Cum se asigură România că energia ajută economia şi nu îi închide industria?
  • Alături de factori de decizie, companii strategice, fonduri de investiţii, antreprenori şi analişti Ziarul Financiar organizează la final de an o dezbatere fierbinte despre anul în care Europa a învăţat că energia proprie este cel mai important activ, indiferent de sursă.
  • Alături de cei mai buni specialişti din industrie, Ziarul Financiar va încerca să găsească soluţii pe termen scurt pentru a limita impactul crizei energetice, dar şi să înţeleagă care ar putea fi direcţiile de dezvoltare până în 2026 în noua lume a energiei.

Invitați/moderator: TBD

Ai o problemă sau o nelămurire? Întreabă-ne, iar experții noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.