Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Power Summit 2021. Electric Decade

Evenimente-din-domeniul-energiei-electrice-si-gazelor-naturale

Eurelectric organizează Power Summit 2021. Electric Decade pentru care estimează 3000 de participanți, și organizează 12 sesiuni, în cadrul cărora vor vorbi 80 de speakeri. Evenimentul are avea loc în perioada 25 -28 mai.

Vorbitori de clasă mondială vor fi prezenți la acest eveniment de top. Miniștrii și factorii de decizie la nivel înalt ai Uniunii Europene, directori executivi sunt invitați să facă lumină despre cum se poate accelera consumul de energie electrică curată, să împărtășească puncte de vedere cu privire la viitorul energiei, decarbonizarea corporativă, integrarea sectorului și hidrogenul, rețele, dar și nevoile de investiții. Împreună cu inovatori, lideri din domeniu și investitori, cu toții vor prezenta oportunitățile deceniului electric.

Reprezentanții Eurelectric prezintă: Este deceniul pentru electrificarea digitală și decarbonizată. Este momentul potrivit pentru o absorbție accelerată a energiei electrice curate în toate sectoarele: reducerea emisiilor de carbon, redresarea economică, aer curat și noi locuri de muncă.

Aceasta este o oportunitate imensă de 10 ani: o decadă electrică. Următorul deceniu va fi crucial pentru a se asigura că societatea europeană profită de avantajele energiei electrice decarbonizate.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul evenimentului: https://powersummit2021.eurelectric.org/

Eurelectric își propune la evenimentul din luna mai să ofere cea mai bună experiență digitală posibilă, difuzând de la 3 studiouri din Europa și oferind un mix de patru sesiuni plenare, 8 evenimente secundare, conținut la cerere și mese rotunde exclusive.

Power Summit va oferi oportunități ample pentru rețelele virtuale la nivel înalt și o expoziție pentru a prezenta viitorul sectorului energetic. Eurelectric este Uniunea Industriei Energetice care reprezintă peste 3500 de companii de energie din întreaga Europă, cu sediul la Bruxelles.

Ai o problemă sau o nelămurire? Întreabă-ne, iar experții noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.