Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Conferința „Aportul investițiilor în energie la economia viitorului iminent”

Evenimente-din-domeniul-energiei-electrice-si-gazelor-naturale

Video Conferința „Aportul investițiilor în energie la economia viitorului iminent” se va ține live online în data de 18 iunie.

Relansarea economiei și intrarea în epoca post-Covid nu pot ignora uriașul potențial al Energiei și uriașa valoare adăugată pentru România pe care o presupune un plan de investiții de mare anvergură.

CursDeGuvernare.ro împreună cu oficiali guvernamentali și din Parlament vrea să deschidă această discuție și să pună pe masă avantajele atât comparative cât și competitive pe care le presupune realizarea într-un timp scurt a investițiilor în energie: injectarea în economie a fondurilor necesare, investițiile în infrastructura energetică necesare să branșeze producția la piețe, precum și punerea în valoare a investițiilor private, care să ne păstreze pe harta energetică relevantă.

Oficiali din guvern, parlamentari, experți în domeniul energiei și jucători relevanți din piață relansează discuția despre aportul investițiilor în energie la economia viitorului iminent.

Data:

18 IUNIE 2020, intervalul orar 15.00 – 17.00

Vorbitori:

  • Virgil Popescu, ministrul economiei;
  • Marcel Ioan Boloș, Ministrul fondurilor europene, reprezentant Comisia de industrii în Parlamentul României, reprezentant ANRE;
  • Răzvan Nicolescu, partener, Deloitte, expert în energia verde, expert în strategia energetică;
  • Anca Dragu, Director General Adjunct, E.ON România;
  • Costin Borc, Directeur de la Zone Pays de l’Est, Groupe SNEF – Retehnologizarea sectorului energetic, reprezentant Electrica, reprezentant Transelectrica, reprezentant Romgaz, reprezentant Transgaz.

Ai o problemă sau o nelămurire? Întreabă-ne, iar experții noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.