Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

CEO’s Gala 2023

Evenimente-din-domeniul-energiei-electrice-si-gazelor-naturale

CEO’s Gala 2023 va avea loc în format fizic, în data de 23 mai a.c., între orele 17.00 și 23.00.

O lume a afacerilor în care crizele vin una după alta, în care siguranța pare să fie doar un vis, unde orice decizie poate fi crucială: aceasta pare a fi noua normalitate. Există însă lideri a căror determinare și pasiune pot transforma orice criză și provocare într-o oportunitate, manageri și antreprenori care găsesc rețeta succesului acolo unde alții văd doar probleme, pentru care un obstacol este doar o platformă pentru a sări mai sus.

Astfel de lideri, care își lasă amprenta asupra mediului de business, dau un model pentru timpurile pe care le trăim. Am putea spune că ei merită să fie ”influenceri” în domeniul managementului, oferind lecții valoroase într-un context în care reperele sunt tot mai rare.

De aceea, „CEO’s Gala: Outstanding leaders that turn crises into opportunities”, eveniment organizat de Wall-Street.ro, aduce în lumină și premiază astfel de personalități, a căror hotărâre, perseverență, viziune strategică și capacitate de adaptare la schimbare îi plasează deseori cu un pas înaintea tuturor.

Ai o problemă sau o nelămurire? Întreabă-ne, iar experții noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.