Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

ORDIN nr. 188/21.10.2020 – pentru aprobarea Regulamentului de desemnare a furnizorilor de ultimă instanță de energie electrică

ANRE va desemna un număr de cel puţin 5 FUI, fie la solicitarea de desemnare transmisă de către un furnizor, fie prin organizarea unui proces de selecție.
Noutati
Intreaba-expertii-nostri

Întreabă un expert

Ai o problemă sau o nelămurire? Întreabă-ne, iar experții noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.

  • Acasă
  • Legi
  • ORDIN nr. 188/21.10.2020 – pentru aprobarea Regulamentului de desemnare a furnizorilor de ultimă instanță de energie electrică

În perspectiva liberalizării totale a pieței de energie electrică de la începutul anului viitor, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat un nou Regulament de desemnare a furnizorilor de ultimă instanță (FUI) de energie electrică care stabileşte procedura de desemnare a FUI care vor activa începând cu data de 01 ianuarie 2021.

ANRE va desemna, la nivel național, un număr de cel puţin 5 FUI, fie la solicitarea de desemnare transmisă de către un furnizor, fie prin organizarea unui proces de selecție, în cazul în care în urma solicitărilor de desemnare primite, numărul FUI desemnați este mai mic de 5.

Publicat în MO nr. 1008/21.10.2020

Cum evaluezi această informație?

Ți-a plăcut? Împărtășește cu prietenii

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email